+905321382091
Sosyal Medya Hesaplarımız
2 kez görüntülendi
Kale Taşı

Eski imparatorluk filmlerinde ya da tarihi gezilerimizde eski kalelerin inşasında kullanılan bir takım taşlar görürüz. İşte o taşlar kale taşı olarak adlandırılmaktadır. Eğer bu taşlar kullanılarak inşa edilmiş bir tarihi eserin dokusunu hissedip heybetine maruz kalmışsanız nasıl sağlam olduğunu fark etmişsinizdir. Bu taşlar ile inşa edilen dokular doğal afetlere hatta ve hatta top mermilerine bile meydan okuyabilmiştir. Estetik görünümü de nostaljik bir havaya sahiptir. İşte eski yapıların sağlamlığını veren taş bu taştır.

Biz de satışa sunduğumuz doğal taş modelleri arasında kale taşı modelini de eklemiş bulunmaktayız. Bazıları dekoratif amaçlarla bazıları ise sağlamlığından dolayı bu taşı tercih ederler. Kimyasal bileşen içerik oranına göre farklı renklerde satışa sunma şansına sahip olduğumuz bu taşın her türlü kullanıcıya hitap eden bir modeli mevcuttur. Fiyatlandırması da oldukça uygun şekilde yapılmaktadır. Bazı film setlerinin inşasında bile bu taşlar kullanılır. Bugüne dek bu taşlar ile inşa edilip yapısı tamamlandıktan sonra dayanıklılık problemi yaşatan yahut kötü bir görüntüye sahip olan hiçbir projeye biz rastlamadık. Tarihin kokusunu etrafa saçarken bir yandan estetik zevkiniz bir yandan da dayanıklılığın verdiği güven hissiyle harika yapılar inşa etmek istiyorsanız bu taş tam sizlik.

Kale Taşı Fiyatları

Tarih parayla satın alınamaz fakat o havayı küçük bir yatırımla gerek dekoratif olarak gerekse sıfırdan inşasını yapacağınız bir yapıyla oluşturabilirsiniz. A kalite taşları müşterilerimizin huzuruna sunan firmamız fiyatlandırmayı da müşterilerimizle yapılan görüşmenin ardından belirlemektedir. Sizlerin memnuniyeti ve yaptığınız projelerin hedefine ulaşması bizlerin ilk vizyonu ve misyonudur. Standartların üstünde kalite sunan taşlarımız sayesinde sizler de aradığınızı bulacak gönül rahatlığıyla dekorasyonlarınızı ve yapılarınızı tamamlayacaksınız. Bizimle iletişime geçip her türlü fiyat bilgisini alabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Hemen Ara
Whatsapp İletişim