+905321382091
Sosyal Medya Hesaplarımız

30*30*3 Terrazo Karo

4 kez görüntülendi
30*30*3 Terrazo Karo
Ürün Açıklaması

1500’lü yıllarda İtalya’da inşaat ustaları muhteşem bir keşif yaptılar. Yapı inşası esnasında granit ve benzeri malzemelerden döküntüler kalmaktaydı. Oldukça doğal ve kaliteli malzemelerin bu döküntülerinin boş harcanması tam manasıyla bir israftı. Bu ürünleri bir araya getirerek doğal, sağlıklı ve dayanıklı bir zemin kaplama ürünü olan 30x30x3 terrazo karo icat edildi.

Ürün Özellikleri

Sadece 30x30x3 boyutlarında değil birden çok boyutta satmış olduğumuz terrazo ürünleri ile harika dekorasyonlar yaratmak mümkün. Zemin kaplaması için kullanılan bu karolar desen ve renk seçeneğinde hiçbir sınır tanımıyor. Büyük alışveriş merkezlerinin zeminlerinde, saraylarda ve müzelerde sıklıkla şık terrazo tasarımlarıyla karşılaşmışsınızdır. Ortamı renklendirip asilzade bir hava katan terrazo yer döşemesi ürünlerimiz birinci sınıf kalite malzemeden üretilmektedir. Sağlığınızı riske atmayan bu doğal ürünleri kullanmayı tercih ederek siz de böylesine asil ve havalı bir görünüm elde etme şansına sahipsiniz. Fiyatlarımız ve ürün kalitemiz hakkında detaylı bilgi aşağıdadır.

30*30*3 Terrazo Karo Fiyatları ve Bilgilendirme

Tarihin ve yapı sektörünün en eski keşiflerinden biri olan terrazo zemin kaplama ürünleri uygulanış esnasında yüksek dikkat ve özen gerektirir. Bu ürünlerin uygulanacağı zeminin yüzey yapısı, eski olup olmaması, mekanın nem oranı, sıcaklık kontrolü yapacağınız 30x30x3 terrazo karo kaplamanın sağlam olması için önemli faktörlerdir.

Terrazo ürünlerimizin fiyatlandırması en uygun şekilde yapılmaktadır. Örnek verecek olursak piyasada bazı uyanık firmalar sabit fahiş fiyatlar vererek indirim yaptıklarını iddia ettiklerinde bile ürünleri değerinin çok çok üstünde satmaktadırlar. Biz sürekli güncellenen fiyat aralıklarına sahibiz.

Güncellemelerimiz o günün koşullarında malzemenin tüm maliyeti baz alınarak müşteriye yük olmayacak şekilde yapılır. Böylelikle cebinizden asla gereğinden fazla para çıkmaz. Siz de terrazo ve diğer taş ürünlerimiz hakkında bilgi almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

 

30*30*3 Terrazo Karo Fiyatını Buraya Tıklayarak Öğrenebilirsiniz
Fiyatlarımız değişkenlik gösterebilir Size en uygun fiyatları almak için lütfen bizi arayınız. 05321382091
30*30*3 Terrazo Karo Sorulan Sorular
Nakliye Hizmetiniz Varmı?
Nakliye hizmetimiz vardır, nakliye alıcıya aittir. İstediğiniz takdirde üretim tesislerimizden kendi araçlarınız ile alabilirsiniz.
Uygulama hizmetiniz varmı?
Uygulaması size aittir, isterseniz ustalarımız ile sizlere anahtar teslim yapıyoruz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Hemen Ara
Whatsapp İletişim