+905321382091
Sosyal Medya Hesaplarımız

40*40*3 Terrazo karo

5 kez görüntülendi
40*40*3 Terrazo karo
Ürün Açıklaması

Orta çağ döneminin bitimine yakın İtalyan ustaların keşfettiği terrazo malzemesi zemin kaplamaları için gözde bir ürün haline gelmiştir ve günümüzde de halen kullanılmaktadır. Keşif süreci ise oldukça yapıcı ve takdir edilesidir. Dayanıklı ve doğal inşaat malzemelerinden olan granit benzeri malzemeler o yıllarda da yapı inşasında sıklıkla kullanılmaktaydı. Yapım esnasında büyük miktarda artık bırakan bu değerli malzemelerin artıkları ile ne yapılacağı bilinmiyordu. İşte ustalar belli çimento karışımlarından da faydalanarak terrazo malzemesini keşfettiler. 40x40x3 terrazo karo modelimiz bu keşfin sonucunda üretilen ürünlerden sadece bir tanesi.

Ürün Özellikleri

Artık malzemelerden yapılıyor olması sakın kafanızda yanlış bir algı oluşturmasından. Artık olarak bahsettiğimiz malzemeler işlevsiz ürünler değil. Bizzat doğal granitin kendi kaliteli parçaları. İnşa esnasında kaçınılmaz olan kesim, küçültme, adaptasyon gibi işlemler sonucunda böyle artıklar her zaman kalmakta. Bizler de bunlardan faydalanarak birinci sınıf kalite ürünler üretmekteyiz. Harika desenleri ile 40x40x3 terrazo karo zemin döşemeleri her müşterimizin gözünü alıyor.

Zemin Döşemesi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğal olduğu kadar da dayanıklı olan terrazo malzemesi kullanılacağı zemine iyi uyumlanmalıdır. Kullandığınız malzeme her ne kadar dayanıklı ve estetik olursa olsun yanlış bir yüzey uygulaması diğer tüm özelliklerinin de işlevsiz kalmasına neden olabilir. Terrazo karo kullanırken de dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Bunlara dikkat etmemeniz durumunda zemin döşemeleriniz yüzeye iyi uyum sağlamayabilir. Peki terrazo zemin döşemesi yaparken veya yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

  • Eğer beton zemin üzerine terrazo döşemesi yaptırıyorsanız eski beton yüzeylerinin temiz ve dejenere olmamış olması gerekir.
  • Granit yapıştırıcılar kullanarak zeminle terrazo arasındaki bağlantıyı maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz.
  • Nem ve sıcaklık oranı terrazo ürünleriniz ile zemin arasında yapıştırıcı bağlantısı tam olarak sağlanana kadar düşük olmalıdır.
40*40*3 Terrazo karo Fiyatını Buraya Tıklayarak Öğrenebilirsiniz
Fiyatlarımız değişkenlik gösterebilir Size en uygun fiyatları almak için lütfen bizi arayınız. 05321382091
40*40*3 Terrazo karo Sorulan Sorular
Nakliye Hizmetiniz Varmı?
Nakliye hizmetimiz vardır, nakliye alıcıya aittir. İstediğiniz takdirde üretim tesislerimizden kendi araçlarınız ile alabilirsiniz.
Uygulama hizmetiniz varmı?
Uygulaması size aittir, isterseniz ustalarımız ile sizlere anahtar teslim yapıyoruz.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Hemen Ara
Whatsapp İletişim