+905321382091
Sosyal Medya Hesaplarımız

Madalyon mozaikler

1 kez görüntülendi
Madalyon mozaikler
Ürün Açıklaması

Dekoratif mimari çalışma malzeme çeşitleri arasına her geçen gün yenileri eklenmekte. Teknoloji ile bilginin ve kültür aktarımının ışık hızında gerçekleşmesinin mümkün hale geldiği günümüzde her geçen gün yeni bir malzeme piyasaya sürülmekte. Bugün sizleri aslında o kadar da yeni olmayan lakin kalite babında müşterilerinin yüzünü güldüren bir ürün olan madalyon mozaikler hakkında bilgilendireceğiz.

Madalyon mozaiklerin özellikleri

Mozaik dekoratif ürünleri doğru tasarımlarla harmonik olarak kullanıldığı takdirde ortaya harika duvar kaplamaları çıkabiliyor. Sadece duvar kaplamalarında kullanmaya yönelik üretilmemiş olan bu ürünler yer ve zemin dekorasyon çalışmalarında da sıklıkla ek tasarım malzemesi olarak tercih edilmekte. Adından da anlaşılacağı üzere bu mozaik modeli adeta bir madalyonu andıran nostaljik bir dekor yapısına sahip. Bu dekorlar daha çok müstakil evlerde, alışveriş merkezi mimarisinde, otantik cafelerde, lüks restoranlarda tercih edilmekte.

Madalyon mozaiklerin Fiyatı

1959 yılında taş sektöründe faaliyetine başlayan Taş Merkezi o günden bugüne hiç ara vermeden İstanbul’da ve tüm Türkiye’de hizmetini sunmaya devam ediyor. Bunca yıllık tecrübesiyle aradığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her yapı malzemesini tarafınıza ulaştırıyor.

A Kalite birinci sınıf malzemeler kullanarak ürettiğimiz her ürünümüz kalite tesciline sahip. Bu tescili alamadığımız hiçbir ürünü sizlere ulaştırmayan bizler en uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti garantisini gönül rahatlığıyla vermekteyiz. Çünkü bugüne kadar bu durumun aksini asla yaşamış değiliz. Mozaik seçimi yaptıktan sonra son kararınızı madalyon mozaikler olarak verdiyseniz doğru adrese geldiniz. En kaliteli ürünleri en hızlı şekilde sizlere ulaştıracağımızdan emin olabilirsiniz.

Madalyon modelli ürünler arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız telefon görüşmelerimizde projenize hangisinin daha uygun olduğuyla ilgili kendi deneyimlerimizden faydalanarak yorum yapabiliriz. Yıllardır sektörün öncüsü olan firmamızla her türlü konuda bilgi almak ve fiyat öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

Madalyon mozaiklerin Fiyatını Buraya Tıklayarak Öğrenebilirsiniz
Fiyatlarımız değişkenlik gösterebilir Size en uygun fiyatları almak için lütfen bizi arayınız. 05321382091
Madalyon mozaikleri Hakkında Sorulan Sorular
Nakliye Hizmetiniz Varmı?
Nakliye hizmetimiz vardır, nakliye alıcıya aittir. İstediğiniz takdirde üretim tesislerimizden kendi araçlarınız ile alabilirsiniz.
Uygulama hizmetiniz varmı?
Uygulaması size aittir, isterseniz ustalarımız ile sizlere anahtar teslim yapıyoruz.
Hızlı İletişim
+90 532 138 20 91

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Hemen Ara
Whatsapp İletişim