+905321382091
Sosyal Medya Hesaplarımız

Altıgen Yer Taşları

2 kez görüntülendi
Altıgen Yer Taşları
Ürün Açıklaması

Özellikle yer döşemelerinde sıklıkla tercih edilen altıgen yer taşları uzun yıllardır devam eden bir mimari trend. Birçok yüzey ile uyumundan olsa gerek parlayan yıldızı bugüne dek hiç sönmedi. Peyzaj çalışmalarında da kendine sıklıkla yer bulan altıgen taşlar en kaliteli taşlardan fabrikamızda üretilmekte.

 

Kullanım alanı sadece yer taşı olmak zorunda olmayan bu taşların asıl üretim amacı zemin döşemesidir. Park ve bahçelerde zemin üzerinde adım taşı olarak kullanmayı tercih edenler de olabilir. Tamamen sizin taleplerinize göre kullanım amacı şekillenecek olan bu taş ile yapabilecekleriniz sizin hayal gücünüzle doğru orantılıdır. Altıgen şekli sayesinde dekoratifliği bir üst kademeye çıkarılmıştır. Profesyonel ustalar bu taşlar ile mucizeler yaratabilirler.

Renk Seçenekleri

Renk seçeneği de oldukça geniş bir taş grubudur. Kotto tuğla grubunun bir üyesi olan bu taşları daha güzel hale getirebilmek için birden çok rengini aynı anda kullanarak desenler oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz desenleri kendi arzunuza göre belirleyip tam anlamıyla bir sanat meydana getirebilirsiniz.

 

Altıgen Yer Taşları ve Fiyatları
Altıgen Yer Taşları ve Fiyatları Değişkenlik gösterebilir iletişim Numaramızdan size en uygun fiyatlı altıgen yer taşını almak için arayabilirsiniz. 05321382091

 

Adeta bir bal peteğini andıran desenleriyle göz alıcı altıgen yer taşları için en uygun fiyat garantisi ile firmamız hizmetinizde. Bu taşlar ile muhteşem dekorasyonlar yapma olanağına sahip olacaksınız. Kaliteli ürünlerimiz piyasadaki diğer imitasyon ürünlere nazaran oldukça kaliteli ve göz alıcıdır. Uzun kullanım ömrü vadeden ve birinci sınıf malzemelerden yapılan bu yer taşları sizlere istediğinizi kesinlikle sağlayacaktır.

 

A sınıfı kalite ürünlerimizi ustalar doğru bir şekilde yerleştirdikten sonra yıllarca gözü kapalı bir güvenle kullanmanız mümkün. Siz de projeleriniz ve tasarımlarınız için en uygun fiyatları öğrenmek istiyorsanız bir telefon uzağınızdayız. İletişime geçerek her türlü bilgiyi edinebilirsiniz.

Hızlı İletişim
+90 532 138 20 91

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Hemen Ara
Whatsapp İletişim